2012 – starten på livet!

Hei alle!

 

2012 nærmer seg slutten og endelig kan jeg se tilbake på et år og kjenne at jeg er ordentlig stolt av det! Sånn helt inn i sjela, hjertet og beinmargen faktisk!
Og det takket være en liten pose på magen dere, hvem skulle trodd det!?!

I november/desember, år etter år, har den fantastiske søsteren min tålmodig satt seg ned sammen med en tankefull og trist Linn og skrevet ned strategier og forsetter for meg og det året som lå foran meg. “Linns 2008”, “Linns 2009”, “Linns 2010”.. “Dette skal bli Linn sitt år..”
Som de listeelskerne vi er, har det blitt mange flotte og ambisiøse punkter hvert år. Trening, jobb, mestring og kjærlighet har vært gjengangerne.

År etter år har jeg måttet se tilbake på det gjennomførte året og resignert og lei meg innsett at “det ble ikke mitt år nå heller”. Nederlag, år etter år.
Dette gav ingen mestring, ingen stolthet og ingen stor lyst til å ta fatt på nok et år.

 

Jeg ser jo nå at få av punktene på listene vi lagde lot seg gjennomføre med kroppen jeg hadde og situasjonen jeg da var i, men utfordringen var vel at jeg ikke innså eller ville innse hva alt bunnet i, stoppet i og ble begrenset av. Jeg så jo ikke da hva løsningen på alt var. Og jeg visste ikke da at den var så enkel! Litt flåsete å si “enkel” egentlig, for prosessen har vært langt i fra enkel, men da jeg var moden nok, sterk nok, lei nok og forberedt nok, ja, DA var det enkelt! Jeg måtte rett og slett treffe bunnen før jeg så hva som måtte gjøres dersom livet skulle fortsette. For jeg likte jo å leve, jeg forstod bare ikke hvordan før for ganske nøyaktig et år siden!

 

Løsningen viste seg å være en pose på magen, en utlagt tarm, en liten ommøblering!

2012 har vært planleggingen og gjennomføringens år. 2012 har vært starten på min nye tidsregning.

I 2013 skal gjennomføringen forsette. Planene skal legges og gjennomføres. Drømmene skal realiseres. Drømmemannen skal kapres. Og livet skal definitivt leves! Med sjela, hjertet og beinmargen faktisk!

I år skriver jeg min egen liste for 2013 og jeg gjør det med glede!  Jeg har klump i halsen, men nå er det en godklump.
Jeg er ikke trist på slutten av dette året, jeg ser mulighetene i året som ligger foran meg.  Og jeg møter 2013 med ydmykhet, jeg vet hva jeg har å sette pris på!

 

Takk for all støtte, tilbakemeldinger, klemmer, heiarop, samtaler, mailer, Facebook-meldinger og tillitserklæringer dere har gitt meg!
Godt nytt år, gutter og jenter! Jeg heier på dere!

 

 

Stor klem <3

 

 

 

 

Vi har alle en stemme..

 

 

Hva bruker du din til?
Bruk den klokt, den har stor makt både overfor deg selv og andre.
Bruk stemmen din til å fortelle deg selv at du er super og la andre få høre deg fortelle dem at de er det!

 

Jeg håper at min stemme i 2013 blir enda sterkere enn det den har vært i år.
Bloggen får stadig flere lesere og mer oppmerksomhet og det er fantastisk stor stas.
Jeg er veldig takknemlig!
På nyåret kommer det to nye artikler om meg; en i Kamille og en i NorilcoNytt, medlemsbladet til Norilco.
Jeg gleder meg veldig og håper de kan ha morsomme og gode ringvirkninger for året som kommer.

 

Jeg fant dette sitatet i dag “Når forandringens vinder blåser kan man enten bygge seg skjul eller man gå ut å bygge vindmøller.”
Jeg stikker ut jeg! Det blir mange vindmøller på Jessheim fremover nå 🙂 Hvor skal dere bygge vindmøller?

 

Om to dager, den 22.desember, er det nøyaktig ett år siden begeret var fullt for mitt vedkomne. Da skulle jeg på date, magen var vond, jeg grua meg mer enn jeg gleda meg og det var nesten så jeg gjennomførte vanlig prosedyre; avlysning. Irritert, sinna og frustrert ringte jeg da til Ahus og sa at jeg hadde bestemt meg for operasjon. Og så dro jeg på date! Jeg er fremdeles singel, så utfallet av den var ikke å hoppe i taket for som dere skjønner, men jeg dro da i alle fall 🙂

Jeg er fremdeles fantastisk og ubeskrivelig stolt av prosessen min og posen på magen, men jeg jobber stadig med å bli enda tryggere på min nye situasjon.
28 år med frykter og redsler har satt sine spor og endringen skjer ikke fullstendig på ti måneder har jeg måttet innse, men jeg jobber på og vet jeg er STOLT, LEKEN, GLAD og FRI nå!!

 

Jeg avslutter stadig innleggene mine med å heie og oppfordre til heiing og dette er intet unntak:

La nyttårsforsettet for 2013 bli å heie mer… høyere.. sterkere! Bruk stemmen din!

Jeg heier på dere og håper dere heier på dere selv og hverandre!

 

Stor klem

<3