Planen

Hei igjen!

Jeg har brukt litt tid siden sist på å tenke ut hva som egentlig er motivasjonen min med å lage denne bloggen og jeg tror jeg har kommet frem til at den er tredelt.

Aller først håper jeg min åpenhet vil kunne hjelpe og motivere. Jeg mener ikke da bare andre med pose på magen, men egentlig alle som måtte finne mine beretninger interessante. Det er en historie, det er en vei og det er et mål. Alt dette ønsker jeg å sette noen ord på. Dette blir dermed samtidig et fora for meg selv til å skrive meg ut av tiden som har vært, inn i den som er nå og frem mot den som kommer.

Den siste og tredje delen av planen kom jeg på onsdag 29.februar. Da så jeg programmet “Lindmo” og hørte forfatteren bak sexbloggen “flinkepiker.org” snakke om sin motivasjon for å starte med blogging. Hun ønsket rett og slett å skape en motpol til alle rosabloggene der ute. Og jeg applauderer høyt og henger meg på den! Livet er så mye mer enn perfekt sminke, perfekte klær, perfeke kropper, perfekte jobber, perfekte tanker, perfekt lykke osv. Det funker ikke slik for de fleste av oss. La oss heller være perfekte uperfekte og tørre å snakke om det!

Ønsker alle en fin søndag!

Mer fra denne fronten kommer senere!

Linn 🙂