Mathallen – nytelse og glede, ikke fravær eller frykt

Hei, fine folka!

Jeg har jo bestemt meg nå for å “practice what I preach” og da min gode venninne Tone ringte meg og spurte om jeg ville være være med på en opplevelse i Mathallen, ja, da var jeg ikke snauere enn at jeg svarte et spontant, entusiastisk og rungende “ja!”

Og mathall ble det.
Sultne som bare det, ville vi spise med en gang og heller ikke da var jeg snauere enn at jeg valgte noe så skummelt og anderledes som blåskjell!
Jeg kosa meg, spiste blåskjell, drakk hvitvin, nøt, var sosial og slappet av!

                                              

Og kvelden var ikke slutt der må du tro. Neida, den hadde bare så vidt begynt. Nå bare det videre til irsk pub. Tenk det; pub etter mat! Og ingen nervøsitet eller frykt, bare god og leken sommerlig glede! Går det ann? Jeg gir meg ende over!
Nye mennesker kom til og ja, nye bekjentskaper ble det!

Og planen var at Linn skulle ta siste toget hjem, men Linn var vill, gal, glad og ville heller sove over hos Tone. For da kunne hun ha det moro i mange timer til.
Og overnatting ble det!

Det høres kanskje ut som jeg er 20 år igjen, og ja,  jeg gjør ting nå som jeg burde gjort da jeg var 20 også, men innimellom må man bli 33 før man har muligheten til å kjenne på livet og glede seg over det fullt ut!

Og liv ble det!

Natti natt, mine venner! Jeg heier på dere 🙂

klemmer <3

PS: Jeg gir faen! Gjør du? Minner du meg på det, skal jeg minne deg på det samme!