Mathallen – nytelse og glede, ikke fravær eller frykt

Hei, fine folka!

Jeg har jo bestemt meg nå for å “practice what I preach” og da min gode venninne Tone ringte meg og spurte om jeg ville være være med på en opplevelse i Mathallen, ja, da var jeg ikke snauere enn at jeg svarte et spontant, entusiastisk og rungende “ja!”

Og mathall ble det.
Sultne som bare det, ville vi spise med en gang og heller ikke da var jeg snauere enn at jeg valgte noe så skummelt og anderledes som blåskjell!
Jeg kosa meg, spiste blåskjell, drakk hvitvin, nøt, var sosial og slappet av!

                                              

Og kvelden var ikke slutt der må du tro. Neida, den hadde bare så vidt begynt. Nå bare det videre til irsk pub. Tenk det; pub etter mat! Og ingen nervøsitet eller frykt, bare god og leken sommerlig glede! Går det ann? Jeg gir meg ende over!
Nye mennesker kom til og ja, nye bekjentskaper ble det!

Og planen var at Linn skulle ta siste toget hjem, men Linn var vill, gal, glad og ville heller sove over hos Tone. For da kunne hun ha det moro i mange timer til.
Og overnatting ble det!

Det høres kanskje ut som jeg er 20 år igjen, og ja,  jeg gjør ting nå som jeg burde gjort da jeg var 20 også, men innimellom må man bli 33 før man har muligheten til å kjenne på livet og glede seg over det fullt ut!

Og liv ble det!

Natti natt, mine venner! Jeg heier på dere 🙂

klemmer <3

PS: Jeg gir faen! Gjør du? Minner du meg på det, skal jeg minne deg på det samme!

 

 

 

6 kommentarer
  1. hei Linn:-)Vidunderlig å lese. Du er super og jeg heier på deg. Ble operert for colostomi for 3,5 uke siden. Når det er tunge dager så leser jeg bloggen din og blir løftet videre med nytt mot. Takk for at du deler dine erfaringer. Det betyr uendelig mye. Jeg har lest bloggen din lenge før jeg ble operert og. Det var da jeg skjønte at man kan leve godt med stomi og du løfter meg videre med din åpenhet og livsglede. Klem fra Anita

  2. Jeg har ikke kommet dit hen at jeg klarer å gi faen, men en dag håper jeg at jeg også kommer dit. Det gleder meg å høre at du koste deg sånn. 🙂

  3. Anita: Hei, kjære du! Jeg har akkurat svart deg på den andre kommentaren din også. Beklager at det tar litt lang tid innimellom. Det gjør meg så godt å høre at bloggen min kan løfte og gi mot! Jeg heier på deg, Anita! Det er en ny tilværelse og en ny kropp du må vende deg til og det tar ofte litt tid, gi deg selv den tiden (hehe, sier jeg som har fortalt at jeg har vært utålmodig :))! Heia heia du! Stor klem 🙂
   Stor

  4. Helena: Hei Helena! Det er lov å ikke være der med en gang og mange dager er jeg ikke der selv heller. Har du hørt uttrykket “Fake it until you make it”? Jeg prøver å si “Jeg gir faen!”, “Dette her er sånn det er” osv til meg selv og da lurer jeg liksom meg selv litt helt til jeg får det til 🙂
   Jeg heier på deg! Stor klem <3

  5. Hei !
   Kom plutselig over bloggen din via et google-søk.
   Har hatt ileostomi i snart 30 år, har “gitt faen” fra dag en, og har aldri angret 1 sekund.
   Har hatt fysisk krevende jobber, levd livet til fulle, fått tre flotte barn og deltatt i ABSOLUTT alt jeg har lystet.
   Forlangte selv operasjon som 17 åring.
   Er aktiv motorsyklist, friluftsmann m.m.
   STÅ PÅ, gi litt faen, lev livet, du er frisk og la ingen få deg til å tro annet.
   Mvh.
   Bård

  6. bård jakobsen: Hei Bård! Elsker¨å høre at bloggen oppdages ved googlesøk 🙂 Veldig fint å høre at du har levd så bra som du har gjort!
   Jepp, jeg prøver å gi faen så mye jeg kan jeg, men det er litt vanskelig å kvitte seg med de gamle spøkelsene. De slamrer fremdeles med dørene, men det blir heldigvis mindre og mindre!
   Jeg er frisk og glad 🙂
   Takk for at du skrev til meg!
   klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg