Linn pakket i pose og sekk og dro på samlivskurs

Hei!

Det var blitt fredag 21. september og det skulle bære avsted til mitt første Norilco-arrangement. Samlivskurs på Tjøme. Og før du lurer for mye på det; ja, jeg dro alene.
Og om du slår deg på lårene, ler og synes det var skrekkelig festlig, skal du få lov til det!
Kan man dra på samlivskurs alene? Ja, såvisst kan man det! Man skal da ikke være alene for alltid, skal man vel? Og da er det vel fint å suge til seg så mye kunnskap på forhånd som man kan klare.

Og denne helgen var fin på mange måter. Ikke bare lærte jeg om åpenhet, konstruktiv dialog og sårbarhet, men jeg lærte å kjenne mange andre flotte, unge mennesker med pose på magen eller reservoar. Fra før hadde jeg jo mailet med flere, men i “virkeligheten” kjente jeg ingen andre enn Elisabeth. Nå kjenner jeg mange og de er så fine alle sammen!

Det ligger så mye positivt i det å være del av en støttegruppe. Og da snakker jeg generelt, ikke bare om oss som er stomi- eller reservoaropererte og som er en del av Norilco. Det er støttende, alminneliggjørende, ufarliggjørende, opplysende og sosialiserende å tilhøre en slik gruppe. Det er godt ikke å være alene. Det er godt å være i et fora hvor man er ganske så lik de andre. Det gir stor verdi å kunne føle seg som del av noe.

 

Så etter denne helgen er jeg beriket med nye vennskap, ny kunnskap, nytt pågangsmot og fornyet tro på at jeg snart skal finne meg en flott mann og skape et godt samliv med ham!

 

Heia heia støttegrupper, nye vennskap og jakten på kjærligheten!

 

Klem 🙂

 

 

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg